lunes, 7 de abril de 2014

Bon partit contra Sa Real

Ja van quedant pocs partit de lliga enguany. Un dels darrers que tenien pendent era la visita del sa Real al nostre camp. Aquest partit el disputàrem el passat dia 29 de març, després d'uns dies d'entrenament en els quals l'actitud dels jugadors de s'Olivera no era precisament l'adequada. Per aquest motiu, n'Alberto va aprofitar el temps a la banqueta, especialment al darrer quart, per tal de fer entendre a tots els jugadors, especialment als més nous, que s'espera d'ells, com poden contribuir a fer millor l'equip i quina ha de ser la seva actitud. Pel que s'ha vist als posteriors entrenaments, pareix que la majoria ho ha entès.

Cris rebent indicacions de n'Alberto per corregir algun aspecte del joc.
La bona actitud a la banqueta sempre important 
Pero centrent-mos en el partit. Els nostres rivals era l'equip D de sa Real, amb molts jugadors de primer any, el que va facilitar les coses als de s'Olivera, la majoria amb més experiència.
Encara i així, els de s'Olivera no es confiaren i des del primer moment varen sortir amb molta força. Es varen fer les coses bastant bé en defensa, pressionant de forma adequada i mantenint els "bocatas" a punt. Això va permetre ja des del principi aconseguir robar moltes pilotes, que ens donaren avantatja en contraatacs.

Molt bon esforç i sacrifici avui en defensa.
En atacs estàtics n'Alberto havia donat instruccions d'aconseguir fer passades abans que entrades a cistella o tirs llunyans. Això va obligar als jugadors a cercar l'espai lliure per a poder rebre la pilota en bones condiciones. En general les coses van funcionar i la majoria dels jugadors van aconseguir encistellar o donar bones assistències.

Cris a punt de rebre sola sota cistella
A nivell indiviual potser hi ha que destacar per damunt dels altres el paper d'en Leo. Va estar fantàstic en el primer quart, pràcticament sense fallar un tir i aconseguint 13 punts!. Com gairebé sempre va destacar també n'Hèctor que va haver de assumir la major part del temps la direcció de l'equip i no oblidem a en Pau M. que va fer un molt bon partit en defensa i en atac. 

Pau M. encarant la cistella
La resta de jugadors (Pau P., Cris, Hugo, Marc i Javi)  varen fer un bon esforç i tothom va estar mes o menys encertat en la línia dels darrers partits. Com deiem, especialment en defensa, sacrificant-se i esforçant-se tothom en benefici de l'equip. Bona feina s'Olivera!

Molt lluitadors avui. L'esforç solidari en defensa és la base del bàsquet.
En Leo, a l'esquerra, possiblement el millor jugador del partit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario