domingo, 23 de marzo de 2014

Bon partit i victòria contra el Tànit

Aprofitant que el partit d'ahir contra sa Bodega va ser suspès per problemes en la coordinació dels horaris, ens posarem al dia en les cròniques dels partits amb el resum de l'encontre contra el Tanit disputat dissabte passat.

Moltes de les jugadores del Tànit son de primer any i feren un molt bon paper.
Va estar un partit guanyat amb facilitat pels de s'Olivera, ja que la majoria de les jugadores del Tànit eren de primer any i tenien menys experiència. Encara i així varen fer un bon paper, sempre tractant de jugar de forma controlada, amb bons criteris a l'atac i molta tensió en defensa. En cap moment varen baixar els braços i fins i tot podrien haver guanyat el tercer quart, que finalment va quedar en empat.  Molt bé Tànit!.
  

Bons moviments en atac. Cris sota la cistella,
a punt de rebre la passada d'en Leto.
 
 En quant als de s'Olivera, podem dir que es va fer un bon partit i que n'Alberto va aprofitar l'avantatja en el marcador, per remarcar als jugadors amb menys experiència les quatre normes bàsiques de joc de l'equip tant en defensa com en atac: el "bocadillo", la zona d'aparcament prohibit, la figura humana en atac, passades abans que no botar i sortir al contraatac per endavant del company que té la pilota.

Molt bé tots avui en defensa.
Hèctor, Marc i Javi baixant per evitar un contraatac.

A més a més, per tal d'aconseguir que tots els jugadors guanyassin compromís i experiència, l'ordre de n'Alberto era que tots els jugadors tenien que aconseguir encistellar durant el partit. Jugadors com Hèctor o Leto, normalment molt actius cara a la cistella contraria, varen canviar el "txip" per tal de localitzar altres jugadors ben situats. Altres normalment menys acostumats a cercar la pilota en atac, es mogueren molt millor tractant d'aconseguir l'espai adequat per a poder rebre la pilota en condicions de llançar a cistella. Potser també per afavorir l'evolució dels menys experimentats, jugadors com en Senn o Pau M jugaren 2 quarts mentre que Marc, Hugo o Javi en jugaren 3. Com gairebé sempre, tots els jugadors jugaren en el darrer quart. Hi ha que destacar el bon paper de Cristina en defensa i en Pau P. en atac, amb 18  dels 44 punts dels de s'Olivera.

Molt encertat en atac avui en Pau P.

Tot va funcionar molt bé, els atacs varen ser una mica més elaborats del que és habitual  i és va aconseguir de sobres el repte: tots els jugadors aconseguiren encistellar. Fantàstic s'Olivera!

Tots atents a cercar el ribot. Molt bé!




No hay comentarios:

Publicar un comentario