martes, 11 de marzo de 2014

Bon partit!

El dissabte 22 de febrer vàrem disputar un nou partit, ja per fi de la segona volta. Els nostres contrincants van ser els joves de Ses Salines. A la primera volta a aquell partit només poguérem assistir 5 dels nostres jugadors i per aquest motiu encara no sabem qui va ser el guanyador oficial. De totes formes, els de sant Jordi demostraren que, a pesar de ser la majoria d'ells de primer any, tenien molt bons jugadors i un bon nivell.

Leto llençant un tir lliure. en Leo i n'Hugo preparats per
controlar un possible contraatac.

I al partit es va notar. Els de ses Salines ens va sorprendre de sortida guanyant el primer quart per un punt, en bona part per la falta d'encert a cistella dels de s'Olivera. A pesar del començament  fred dels nostres, els de s'Olivera no varen desanimar-se, mostrant en tot moment moltes ganes i capacitat de lluita. Gràcies a aquest esforç poguérem guanyar el següents dos quarts amb un molt bon joc tant en atac com en defensa.

Pau M. a punt de llançar a cistella.
Tot quedava per tant per decidir al darrer quart, si bé amb l'avantatja de tenir un bon coixí de punts acumulats en el segon i tercer quart. Segurament per la tranquil·litat que donava aquesta avantatja, n'Alberto va premiar a tots els jugadors fent rotacions perquè tots poguessin jugar els mateixos minuts. Potser per aquests canvis el joc no va ser tan bo i es cometeren més errades defensives. Finalment el darrer quart va quedar en empat i el resultat per tant va ser de victòria per als de s'Olivera per 5-3.

Independentment del resultat des de fora quedava clar que els jugadors de s'Olivera es divertiren durant tot el partit i com hem dit en moltes ocasions això és realment l'important. El bàsquet com a joc d'equip necessita del compromís de tots els jugadors (incloent els que estan a la banqueta) i clarament això és el que va succeir. Gràcies a això, tots els jugadors pogueren gaudir del joc i passar-ho bé, l'única forma d'aprendre i millorar individualment i com equip. Molt bé campions!

Molt bé avui la implicació de tot l'equip
Tots els jugadors feren un molt bon paper, però sens dubte hi ha que destacar en el apartat ofensiu especialment a Senn i a en Leto. Entre tots dos aconseguiren la gran majoria de les cistelles de s'Olivera. De fet el paper d'en Senn, molt ficat dins el partit, va ser decisiu per tal d'aconseguir guanyar el segon quart. També aconseguiren encistellar Pau M i Pau P. També hi ha que destacar a en Javi, que potser va fer el seu millor partir fins ara. Mes centrat en defensa i sobretot molt atent al ribot, aprofitant la seva alçada per recuperar moltes pilotes, també en atac va estar millor. Va fer alguna assistència fenomenal.

n'Hector controlant l'atac dels de s'Olivera
En defensa com sempre va destacar n'Hector que molt lluitador va aconseguir robar moltes pilotes i aturar contraatacs dels de Sant Jordi. A més a més, va estar més generós, repartint més el joc i donant bones passades que facilitaren els contraatacs que aprofitaren els seus companys. Llàstima que va tenir que sortir del camp al poc de començar el darrer quart per acumular 5 faltes personals. Com en els darrers partits també en Marc va fer un gran paper en defensa, molt actiu i dificultant molt les coses al rival, encara que te que aconseguir participar més en atac. N'Hugo, que va jugar 3 quarts, també va mostrar millora en el joc defensiu, més atent al seu atacant i millor col·locat en el camp. Per últim, en Leo va estar més fluixet de l'habitual en atac, encara que va aconseguir robar algunes pilotes en defensa i va controlar bé al seu atacant.