domingo, 28 de abril de 2013

Millors sensacions en el partit d'ahir

Mes prest de l'habitual, ahir a les 9:30 disputàrem un nou partit de la lliga Pre-mini. En aquesta ocasió el rival era el Ses Salines B, l'equip contra el que disputàrem el nostre primer partit.
El primer que hi ha que destacar és  que només 8 jugadors pogueren venir dissabte a can Guerxo on es celebrava el partit. Això si, tots 8 varen fer un gran esforç. A més a més, gràcies a la puntualitat de tots, n'Alberto va poder desenvolupar un escalfament en condicions amb exercicis amb i sense pilota. 

En quant al partit, al contrari dels dos partits anteriors, els nostres s'han mantingut molt més en pista, amb menys errors en el marcatge i mes ganes. Especialment han estat molt bé en els dos darrers quarts, i si bé els Saliners s'han portat els 8 punts, hem mostrat un clar avanç respecte a les darreres setmanes. I això a pesar de la falta d'alguns jugadors que normalment destaquen als partits.

Ritual de salutació del final de partit. Avui eren pocs els de s'Olivera. 

El que si hem aconseguit, desprès de varies setmanes d'insistència de n'Alberto, es treure més ràpid de banda o de fons per tal de tenir millors oportunitats per a pujar la pilota controlada a camp contrari. Ara no hi ha un responsable fixo i tots poden posar la pilota en lloc, encara que és en Pau Palerm, molt atent avui, qui normalment treu. Sembla que d'aquesta forma funciona millor i hem pogut veure més accions de pase i com Pau Moreno o n'Andrés han pogut escapar dels marcatges i arribar a cistella. De totes formes, aquesta rapidesa en moltes ocasions ens ha fet ser predicibles o bé directament cometre errors que han donat cistelles fàcils als de ses Salines. Un bon numero de vegades directament hem tret donant-li la bola als jugadors de ses Salines sota la cistella. Es d'esperar que segons millorem la nostra visió del joc seleccionarem millor les opcions. 

Treure ràpid facilita trobar companys lliures de marca.

Avui en la part ofensiva  no hem llançat molt a cistella i no hem tingut gaire sort. De totes formes varis jugadors han aconseguit punts, com en Pau Moreno, n'Andrés i d'altres varen poder llençar com en Senn, n'Oliver o na Júlia. Per cert na Júlia, com sempre, ha fet una gran feina per aconseguir trobar el millor l'espai on rebre la pilota lluny del contrari. Llàstima que no sempre els companys han vist els seus desmarques. També avui, amb mes minuts a pista, n'Alvaro ha estat més participatiu i ha aportat més a l'equip alhora de treure la pilota controlada.

Pau Moreno, destacat avui en atac, abans de llançar un tir lliure

En la part defensiva, a ratets hem fet una bona feina, encara que hem robat menys pilotes que en altres partits. De totes formes els nostres errors han afavorit molts de contraatacs del sant Jordi gairebé sense oposició. Com sempre en defensa hi ha que destacar les ganes i empenta d'en Senn, molt lluitador ahir. També avui n'Aroa s'ha esforçat molt, de fet ella i na Júlia han agafat un bon grapat de ribots, i ha marcat millor al seu jugador.  N'Oliver, també ha estat bastant bé, amb moltes ganes i valent. Sens dubte n'Oliver mostra tenir molta visió de joc, però al dur menys temps practicant el bàsquet, al rebre la pressió del contrari ha comés alguns errors. Encara hi així ha fet un bon paper.

Em d'estar més atens en defensa. Tres jugadors cobrint al nº8
mentre que el 14 i el 6 estan sense marca

En resum per tant, els nostres jugadors continuen avançant i a pesar de la falta de jugadors importants avui cadascú ha assumit la seva responsabilitat per l'equip. Aquesta setmana surten de l'examen (el partit) contents i amb ganes de possar-se a treballar i a millorar el dilluns a l'entrenament. Això passa quan et diverteixes i avui s'han divertit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario