domingo, 11 de noviembre de 2012

Primer partit amb molts de nervis

Avui els nostre equip ha jugat de taronja
Ja hem iniciat la Copa Premini Mixte. Ha estat un partit molt divertit i en el que l'equip ha anat poc a poc agafant el to. Al principi, els nostres es mostraven molt nerviosos i semblava que els hi costava reaccionar. Els jugadors de Ses Salines, molt més experimentats, es mostraven molt segurs i han aprofitat per marxar en el marcador.

De totes formes, hem anat agafant cada vegada més confiança i han arribat les cistelles.
Poc a poc ens hem situat millor


N'Eva, la nostra entrenadora, ha fet una bona feina per tal d'aconseguir que els jugadors anassin guanyant confiança. Al tram final les forces s'han igualat prou com que en el parcial del darrer quart els dos equips han empatat a punts.
N'Eva donant les instruccions

A l'atac han destacat en Lorenzo "Leto", n'Hèctor i en Pau Moreno. En Senn, baixant molt ràpid a defendre ha evitat bones ocasions de contraatac de Ses Salines i ha agafat algun ribot important.
Pau Moreno pujant el baló

També ha destacat en el ribot n'Alvaro. Molt lluitadors en defensa i molt atents al seu atacant han estat n'Aroa, en Pau Palerm i na Lucia, que també ha anat ràpida al contraatac.

Els dos equips al finalitzar el partit.
Total, hem perdut un primer partit contra un equip amb molta més experiència, però a més a més, els nirvis no ens han deixat fer les coses com sabem. Segur que amb el que hem après avui i amb més tranquilitat, els propers partits seran molt més igualats.


1 comentario:

  1. Bon primer partit al.lotets!! i moltes gràcies a tots el papis i families que han vingut a veure el debut devant un gran equip com ses salines. Bon ambient.

    ResponderEliminar