martes, 13 de noviembre de 2012

Quant duren els partits?, quants de períodes tenen?

Ja ens hem enfrontat al nostre primer partit i poc a poc anirem coneixent tot el que disposa el reglament per als partits de Pre-Mini. Intentarem fer-vos arribar a través d'aquest blog algunes de les normes. Si teniu curiositat sempre podeu aprofundir a través de l'enllaç al reglament que teniu a l'apartat d'enllaços a la dreta del blog.

I que diu el reglament de la duració dels partits?. Bé, idò les normes marquen a Pre-mini 2 temps, dividits cadascun en 2 quarts de 12 minuts amb un minut de descans entre ells. O sigui un total de 4 períodes de 12 minuts amb un descans. Entre el segon i el tercer quart, el descans serà d'entre 2 i 10 minuts (ho decideixen els dos entrenadors) .
El temps de cada quart no s'aturarà llevat de que hi hagi una falta,  un baló retingut (llluita) o si un jugador s'ha fet mal.

Aquesta divisió del partit en 4 períodes te que tenir-se en compte per altres motius. Per exemple. si un equip fa més de 4 faltes en un quart, cada nova falta implicarà que l'equip contrari disposarà de 2 tirs lliures. Es important destacar també que tots els jugadors han de jugar al menys 1 dels quarts i que la defensa sempre ha de ser individual (jugador a jugador).

tret de http://www.telefonica.net/web2/basketpaules/DOCS/REG_MINI.PDF



No hay comentarios:

Publicar un comentario