domingo, 9 de diciembre de 2012

Jugat finalment el partit contra can Cantó

Aquesta setmana hem disputat el partit pendent des de la segona jornada de la copa i que s'havia suspès per la pluja. Ha estat complicat trobar un horari adient. Finalment hem jugat en dilluns i només 30 minuts desprès de sortir del cole. Així que menjant el berenar al cotxe ens hem presentat a can Cantó amb molta il·lusió. S'ha d'agrair als pares que pràcticament tots els nens hagin pogut venir encara que hagin perdut activitats extraescolars.
Alvaro llançant a cistella abans de començar el partit

Senn preparat per fer cistella

En quant al partit, l'equip contrari tenia molta més experiència i duien jugant ja 3 anys. Això s'ha notat especialment i ens han dominat clarament. A més a més, ens costa molt mantenir l'atenció suficient per a defensar al jugador contrari sense despistar-mos. És un aspecte a millorar.
Ens va faltar atenció en defensa per a no despistar-mos en els marcatges

De totes formes, hem pogut veure algunes coses bones com l'empenta i valentia de n'Hector per anar a cistella, o l'esforç de Pau Palerm per a aconseguir trovar llocs lliures per obrir camp. En atac també varen destacar Lorenzo i n'Andrés.
El final del partit es va tenir que jugar amb llum artificial
També hem pogut veure a en Senn baixant molt ràpid per aturar contraatacs i a na Júlia molt atenta en defensa. Pau Moreno va aconseguir robar algun baló i va estar molt centrat en defensa. N'Aroa i n'Alvaro també vàrem mostrar una millor participació, tenint més clares les seves posicions i què han de fer a la pista, especialment en defensa.

Bé, poc a poc anem millorant i sobretot, ens estem divertint molt en aquest primer contacte amb la competició. Endavant s'Olivera!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario