domingo, 16 de diciembre de 2012

L'últim partit de l'any a Sant Antoni contra un equip molt gran.

Dissabte vàrem disputar el darrer partit de l'any 2012, si bé encara queden dos partits més per acabar aquesta Copa Premini.

El nostre rival va ser el Club de Bàsquest Sant Antoni, que és a aquest moment el lider de la competició. Era per tant un partit difícil, contra un equip molt més experimentat i amb molts bons resultats en aquest 2012. Així que l'objectiu no podia ser un altra que tractar de divertir-mos i aprendre una mica més.
I així va ser, en bona part gràcies a l'enfoc del partit per part del l'equip tècnic de l'equip pormanyí, els nostres jugadors varen poder passar-so bé, intentar jugar i gaudir de l'esport en equip. El resultat va ser semblant als dels darrers partits, amb molta diferència al marcador i perdent els 4 parcials. Això si, les sensacions dins i fora del camp eren molt diferents al del dia de can Cantó.

El que podem destacar son les paraules que al final del partit, una vegada finalitzat el ritual de salutació i acomiadament típic del bàsquet, va dedicar l'entrenador del Sant Antoni als nostres nens: "MUY BIEN CHICOS, A SEGUIR TRABAJANDO". Això és el que heu de fer, seguir entrenant i disfrutant. Cada cop ho feis millor.
Els dos equips a la finalització del partit.

Només queda felicitar al guanyador pel ser bon joc i sobretot per la seva esportivitat i respecte al rival. L'enhorabona.


PD: no puc deixar de destacar el partit d'en Senn. Tot el temps atent al teu rival en la defensa, baixant a tallar els contraatacs i robant fins i tot alguns balons. Has estat fantàstic!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario