miércoles, 27 de marzo de 2013

Com es puntuen els partits per a la classificació?

Teniem pendent fer una entrada per explicar com funciona la classificació al Pre-Mini. Tractarem ara de deixar-ho clar.
En cada partit hi ha 8 punts en lloc i com tots sabem els partits consten de 4 quarts de 12 minuts. Per al repartiment d'aquest 8 punts, cadascun dels quarts te un valor de dos punts. Es a dir, per a la classificació, en realitat es com si juguéssim 4 mini partits.
Si un equip guanya els 4 parcials, independentment dels punts totals, el resultat seria 8-0. Si, com ens va succeir en el partit contra Sa Real B, un equip guanya 3 quarts i l'altre 1, el resultat és 6-2. Si els dos equips empaten un dels quarts, es dona un punt a cada equip (el que pot fer que el resultat sigui 5-3).
Classificació de fa algunes setmanes de la lliga Pre-mini. 

Però la puntuació total si és important en cas de que els dos equips guanyin 2 quarts. L'empat (4-4) és romp per la puntuació global del partit, i l'equip que tingui més punts a favor obté un punt extra (5-4). En cas d'empat a punts és fa necessària la celebració d'un període de 12 minuts extra.

Per a la classificació global, es tenen en compte els partits guanyats i en cas d'empat el nombre de punts a favor obtinguts en els quarts (PF) i en segon lloc els punts en  contra (PC).

No hay comentarios:

Publicar un comentario