sábado, 9 de marzo de 2013

Partit fantàstic el d'avui. Enhorabona campions!

Avui hem disputat el nostre segon partit de la Lliga Premini 2012 contra el Sa Real B, Ha estat un partit molt divertit i emocionant i en el que s'ha notat molt la millora respecte al partit de copa contra el mateix equip.

Al primer quart, els joves de s'Olivera-PDV es mostraven molt nerviosos i els de sa Real B s'han escapat clarament en el marcador. Però al segon quart les coses han canviat. Després de rebre noves instruccions de n'Alberto i definir clars objectius per al segon quart, oblidant-mos del primer, els de s'Olivera han aconseguit donar-li la volta al partit. Els de sa Real pràcticament no podien sortir del seu camp i gràcies a un gran nombre de pilotes robades s'Olivera-PDV ha guanyat aquest segon quart.

N'Alberto ha aconseguit motivar molt als jugadors. Ha estat fantàstic.

Si bé Sa Real ha aconseguit fer-se amb els altres dos quarts, els nostres han  seguit en una línia molt positiva, robant pilotes i fent cistelles. Ha estat molt divertit i emocionant vist des de fora, però a més a més hem pogut veure bones jugades de contraatac, bones passades prop de la cistella i com a per primera vegada quatre jugadors diferents han fet canasta (Pau P., Leto, Andrés i Héctor). De fet, avui pràcticament tots els jugadors i jugadores han tirat a cistella, el que és un símptoma de que cada vegada ens trobem més preparats i amb més confiança en nosaltres mateixos.

Ha estat un partit amb molta intensitat
Es fa difícil destacar avui a cap dels jugadors. Això si, n'Hèctor ha jugat molt bé tant en defensa (robant força balons), com en atac sortint molt bé al contraatac. Llàstima que avui no ha estat molt encertat a l'hora de llançar a cistella. També ha estat molt bé en Leto, que s'ha entès molt bé amb n'Hèctor i ha pujat molt bé la pilota fins a camp contrari. Potser n'Aroa ha estat qui ha mostrat l'evolució més positiva. Se la vist molt valenta en defensa i decidida en atac. Fins i tot ha aconseguit agafar algun ribot i llençar a cistella.

N'Aroa, que avui ha fet un molt bon partit, lluita per una pilota.
N'Andrés com sempre ha jugat molt decidit i amb molta empenta a l'atac. També han fet un bon partit els dos Paus. En Pau Palerm, encarregat de la defensa del jugador més important de l'esquip contrari ho ha fet forçá bé i ha estat molt combatiu. De fet ha aconseguit la seva primera cistella en partit oficial. En Pau Moreno ha jugat molt millor en defensa i ha aconseguit agafar ribots i robar pilotes. N'Alvaro, que en el primer quart es va mostrar molt nerviós i fora de lloc, es va contagiar de l'empenta de l'equip i en el tercer quart ha jugat molt millor, especialment en defensa, estant molt més damunt del seu jugador. Per últim hem de mencionar a Leo, que avui ha jugat el seu primer partit amb s'Olivera-PDV. S'ha notat que encara li falten partits, però ha demostrat que te un bon nivell i segurament prompte ens donarà moltes alegries.

Ritual de salutació de final de partit.

Al final hem quedat 6-2, però ens hem quedat amb la sensació de que, gràcies al gran paper dels nostres jugadors, podríem haver fins i tot guanyat un segon quart. En fi, que per fi hem guanyat el quart que li devíem a n'EVa (a la que per cert volem felicitar ja que ha estat elegida com delegada de la selecció infantil femenina balear).

En definitiva, un molt bon partit, sens dubte el millor de la temporada. No queda més que felicitar als jugadors per la feina feta i les ganes que heu posat avui a la pista. I el mes important. tal i com els jugadors li han contestat avui a n'Alberto, independentment de qui ha guanyat els quarts, fent les coses bé, prestant atenció i jugant com un equip s'ho han passat avui millor que mai. I per això juguem a basquet, perquè és divertit.