domingo, 15 de diciembre de 2013

Bon partit!!

Per diferents motius teniem endarrerida l'actualització del blog i encara no havíem pogut penjar la crònica del partit del dissabte 30 de novembre. Va ser un bon partit, ara si amb jugadors suficients com per fer un bon paper, i amb un rival difícil. El partit, disputat a s'Olivera, tenia com a rival als del CB Sant Antoni, que en aquell moment eren els líders a la competició. Els nostres jugadors però no s'intimidaren i jugaren sempre de tu a tu als portmanyís. 

N'Hector com sempre molt lluitador va robar moltes pilotes facilitant contraatacs.
A l'inici del partit els nostres jugadors es mostraren més nirviosos i a pesar de fer les coses bastant bé en defensa, no aprofitaren les seves oportunitats en atac. Això va fer que el resultat d'aquest quart fos clarament guanyat pels de sant Antoni. Encara i així varem poder veure coses molt bones dels de s'Olivera, destacant per exemple el bon joc den Leo, que debutava en aquest partit a la lliga. En Leo va mostrar-se molt lluitador i clarament molt més ben posicionat i atent que a la temporada passada. 

Els jugadors, només 7 avui, atents a les instruccions d n'Alberto.
Al segon quart, l'entrada de Leto va permetre pujar millor la pilota a camp contrari i això va facilitar, juntament amb una millor defensa, aconseguir millors jugades i cistelles més fàcils, que feren que els de s'Olivera guanyessin clarament el segon quart. Va estar important aquí l'intensitat defensiva de Pau P. i en Senn. Curiosament, al final del segon quart, el resultat era d'empat a 16 punts i un quart per cada equip. 

Molta intensitat avui a la defensa que ens ha permet posar
les coses difícils als de sant Antoni.
  El bon lloc defensiu i l'esforç dels nostres jugadors feren que el tercer quart també fos pels nostres. Va ser molt important la tasca de n'Alberto des de la banda, insistint amb les correccions i instruccions per aconseguir millorar la defensa (bocadillo, bocadillo, ¿donde esta el chorizo?,...) que feren que la pressió ens permès recuperar moltes pilotes i sortir ràpid al contraatac, posant nerviosos als de sant Antoni. Com sempre en defensa va destacar i molt n'Hector tallant molts de contraatacs gràcies a la seva velocitat i esforç. En Pau M., no va estar tant contundent en atac com en l'anterior partit, però si que va mostrar-se molt bé es defensa, aconseguint a més a més, alguns bons ribots. Hi ha que destacar de na Cristina, que a pesar de dur molt poc temps jugant, va estar en tot moment molt ben col·locada, fent moviments que facilitaven les línies de pas pels seus companys i valenta a l'atac, aconseguint també encistellar.

Pau llançant un tir lliure.
El darrer quart va estar novament emocionant, però finalment els de sant Antoni varen poder guanyar-lo i el resultat final va estar de dos quarts per a cada equip. La diferència total al final va estar de només 3 punts a favor dels de sant Antoni, que es dugueren la victoria moral. Això si, els nostres van demostrar que tenen moltes ganes i a estones que també poden fer un bon bàsquet. 

L'enhorabona campions!. 



1 comentario:

  1. Bona crónica Palerm!! això de fer d'anotador, et va benissim, tens es partit controlat. Enhorabona crack!!

    ResponderEliminar