lunes, 18 de marzo de 2013

Tercer partit contra el C. B. Sant Antoni: seguim avançant.


El campionat continua i ens ha tocat de nou enfrontar-mos al Club de Bàsquet Sant Antoni. Al igual que al partit de la copa, jugarem al seu camp. Tots recordàvem molt bé aquell partit, ja que a pesar de que la diferència en el marcador, les sensacions i el tracte de l'equip portmanyí als nostres jugadors varen ser els millors de tot el campionat.

Però comencem amb el partit, o millor i tot, amb els minuts previs. Per coincidència amb un altre encontre, n'Alberto no podia arribar a temps per a l'escalfament. N'Alex, el nostre delegat d'equip, s'ha encarregat de substituir-lo i dirigir als petits mentre arribava n'Alberto.

N'Alex molt atent a l'evolució de l'escalfament.
Ho ha fet força bé, però segons passava el temps i n'Alberto no apareixia, ha tingut que llevar-se els nirvis per poder donar inici al partit. No era fàcil de fet, elegir el cinquè inicial, i menys dissabte, quant tenia disponibles a 11 jugadors.

N'Alex dona instruccions a l'equip inicial poc abans d'iniciar-se el partit.
Als pocs minuts ha arribat n'Alberto i ha agafat la direcció de l'equip. De totes formes, com sabíem del partit de Copa, el rival era molt més experimentat i era molt difícil competir. El resultat ha estat l'esperat, però podem dir que els nostres han plantat cara i han mostrat  una clara millora, i molt gran, respecte al partit disputat contra els de sant Antoni poc abans del Nadal.

N'Alberto dona indicacions als jugadors al poc d'arrinar. N'Alex atent a les seves indicacions

En quant al joc, podem dir que clarament hem anat millorant al llarg del partit i al tercer i quart temps, és quan hem jugat millor. Sens dubte és en defensa on més es nota l'evolució de l'equip i poc a poc aconseguim l'intensitat i concentració necessària per a poder robar la pilota o aconseguir errors en el contrari, Han estat especialment bé en defensa en Jordi, n'Hector i en Pau P. També en Senn ha destacat en aquest apartat.

Cada vegada millor en defensa

En atac hem estat menys efectius i hem aconseguit poques cistelles. De totes formes hi ha coses positives, Una d'elles el bon partit de na Julia que clarament és la que més ha evolucionat de l'equip, i que aconsegueix molt sovint trobar un espai lliure prop de la cistella (ara falta que els companys ho aprofitin). També, al igual que en darrer partit, n'Aroa ha estat lluitadora i, a més a més ha aconseguit avui la seva primera cistella gràcies a uns tirs lliures. En Jordi i n'Andrés com sempre han estat molt valents i s'han encarregat, juntament amb en Leto, de pujat la pilota a camp contrari.
N'Aroa poc abans d'encistellar el seu tir lliure.
I la llarga llista de jugadors d'avui la completen n'Alvaro i en Leo, Tots dos han estat menys nerviosos que al partit anterior i han mostrat una millora clara especialment en defensa. De totes formes encara els hi manca intensitat i millorar la posició al camp. Afortunadament aquestes dues coses arriben totes soles a base de jugar.

En fi, un partit contra un dels millors equips de la lliga no era fàcil, però els nostres han lluitat força i no s'han desanimat en cap moment. Han jugat amb ganes i han mostrat un molt millor nivell que en el partit contra el C.B. Sant Antoni de fa nomes 3 mesos. De fet així ens ho va comentar l'entrenador contrari una vegada acabat el partit, mentre felicitava als joves de s'Olivera-PDV. Podeu estar ben contents.




2 comentarios:

  1. Així com s'altra vegada que varem jugar a sant Antoni, ens anàrem amb sa sensació de que no havíem après res, aquesta vegada crec que en defensa hem intentat aturar moltes cistelles des grans jugadors que té aquest equip de Sant Antoni. Com ja sabeu, en Pau P i ses dos al.lotes Aroa i Jùlia, ho varen fer molt bé!
    Enhorabona a tot l'equip!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així és Alex. Ho varen fer molt bé, sobre tot als dos darrers quarts.

      Eliminar